Kleinschalig & vertrouwd • Professionele begeleiding • Persoonlijke aandacht

AANBOD

Fitness & Bootcamp

Met plezier en veilig sporten staat bij ons op nummer één. Van bootcamp, small group trainingen, personal training, 55+ fitness tot zelfstandig sporten. Ons aanbod is groot en dus voor ieder wat wils. Ontdek wat het beste bij jou past.

Voeding

Ga voor ons sport- én voedingsaanbod en ga voor gegarandeerd resultaat. Leer alles over voeding zonder te diëten en kies voor een lifestyle voor de rest van je leven.

Wil je je aanmelden als lid of heb je een vraag?

Meld je eenvoudig en snel aan als lid via deze button.

Veelgestelde vragen

Je kan je heel eenvoudig aanmelden als lid via de pagina ‘Tarieven’. Kies je gewenste abonnement en we nemen contact met je op voor een intake!

Een intake afspraak (20 minuten) met eigenaar en Fitness Trainer Sharon. Bedoeld voor het bespreken van de ingevulde vragenlijst, een lichaamsmeting, trainingsadvies en uitleg over het gebruik van de BY SHARON app.

Heb je al een strippenkaart/abonnement? Dan kun je je inschrijven via het groepslesrooster in de BY SHARON app, of via het portaal op je computer/laptop. Ben je nog geen lid? Meld je dan aan via de pagina ‘Tarieven’ en kies de optie die het beste bij jou past en plan je intake om te starten.

Iedereen is welkom in onze sportschool! Het christelijke karakter kenmerkt zich door: 1) In de fitnessruimte wordt geen harde muziek gedraaid. 2) Je kunt je eigen muziek luisteren via oortjes of hoofdtelefoon, zolang dit voor anderen niet hoorbaar is. Tijdens de groepslessen wordt er gepaste muziek afgespeeld. 3) De sportschool is op zondag gesloten. 4) Er is een kledingbeleid (zie huisreglement). 5) Onze visie op sporten is gericht op het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid, niet op het heersende schoonheidsideaal.

Na het aanmelden krijg je een uitnodigingsmail om je aan te melden in de app, waarmee je ook toegang hebt tot de fitnessruimte. Hierin staat beschreven waar je de app kunt vinden en downloaden.

Met een abonnement kan je net zo vaak komen sporten als je wilt in de maand. Je betaald hiervoor een vast tarief. Bij een strippenkaart betaal je alleen voor de momenten dat je komt sporten. Een strippenkaart is 6 maanden geldig en kan enkel worden gebruikt voor Small group trainingen en bootcamp lessen.

Het is mogelijk te sporten op het moment waar op jou dat uit komt. 24 uur per dag, 6 dagen in de week kan je dus bij ons komen sporten. Lees het huisreglement en de algemene voorwaarden erop na met welke zaken je rekening dient te houden om te sporten buiten de bemande uren.

Tenzij dit anders is overeengekomen, dient de overeenkomst voor 1 jaar of korter te worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van 1 kalendermaand tegen het einde van de abonnementsduur, een en ander conform de algemene voorwaarden.

Het lidmaatschap dient schriftelijk, middels een ingevuld en ter bevestiging ondertekend opzegformulier, te worden opgezegd.

Wij horen het graag. Hiermee kunnen we onszelf verbeteren of juist zo doorgaan. Stuur de tip, compliment of klacht graag per mail naar sporten@bysharonfitness.nl.

  • Ik heb een super goede ervaring met de bootcamp lessen. De sfeer is erg goed en gezellig. Iedereen kan op z’n eigen tempo meedoen, maar wordt wel uitgedaagd om steeds een stapje verder te gaan en zo het beste uit zichzelf te halen. Juist omdat je het niet alleen doet sleep je elkaar erdoor! Ook door de deskundige begeleiding, die helpt waar nodig en ook stimuleert ben ik van een grijze thuiszit muis een sportieve bootcamp deelnemer geworden. Ook de voedingsprogramma’s die er aan geboden worden hebben ervoor gezorgd dat ik veel beter in m’n energie zit, ook nog eens de nodige kilo’s ben kwijtgeraakt en geleerd heb beter voor mezelf te zorgen. Wat wil je nog meer!? Door dit alles ga ik met plezier naar de afwisselende lessen en kom ik er steeds weer super voldaan van terug!

    Hillegonda Slappendel – 41 jaar, moeder van 5 kinderen

Wil je ook een review achter laten?