Kleinschalig & vertrouwd • Professionele begeleiding Persoonlijke aandacht

AANBOD FITNESS & BOOTCAMP

Met veel plezier en toewijding brengen we jou in beweging!

Proefmaand

Ga meteen van start en boek vrijblijvend een proefmaand! Maak een maand lang kennis met onze sportschool/faciliteiten voor een aantrekkelijke prijs en ervaar of dit hetgeen is waar u/jij naar op zoek bent. Inclusief gratis intake om kennis te maken met BY SHARON FITNESS & BOOTCAMP – Waddinxveen, vragen te stellen en gelijk van start te gaan met een start trainingsschema. Deze proefmaand is beschikbaar voor de 24/6 Fitness en de 55+ Fitness.

Gratis proefles

Kom vrijblijvend kennismaken met de Small Group Training of Bootcamp. Boek een gratis proefles via sporten@bysharonfitness.nl. Vermeld hierbij je naam, emailadres en de desbetreffende les waaraan je wilt mee doen.

Intake en startmeting door Sharon

Als je bij BY SHARON komt sporten is een intake vooraf aan de proefmaand gratis. Meld je je aan voor een 24/6 fitness of 55+ fitness abonnement dan heb je bij de start een uitgebreide gratis intake met Sharon. Wat doen we tijdens deze intake: We bespreken je doelen. Doen een startmeting, zodat je je voortgang tussentijds kunt bijhouden. Je krijgt trainingsadvies, incl. persoonlijk trainingsschema. Je ontvangt uitleg over de apparatuur in de fitnessruimte en krijgt uitleg over de BY SHARON-app. Hieronder lees je alle informatie over wat we je aanbieden.

Ons sport aanbod

24/6 Fitness

24 uur per dag en 6 dagen in de week ben je onbeperkt welkom om te komen sporten op elk moment van de dag wanneer en hoeveel het jou uitkomt! Inclusief eenmalige BY SHARON intake (t.w.v. €15,00) en één persoonlijk trainingsschema (t.w.v. €30,00). Je krijgt instructie over de apparatuur in de fitnessruimte en de BY SHARON-app. Je hebt keuze uit een proefmaand, een half jaar abonnement of een jaar abonnement.

55+ Fitness

Op deze tijden (zie rooster) is de fitnessruimte gereserveerd voor mensen die 55 jaar en ouder zijn. Dit is géén groepsles u kunt binnen deze tijden vrij trainen en gebruik maken van alle fitnessapparatuur. Er is altijd een trainer aanwezig voor persoonlijke begeleiding en voor het beantwoorden van uw vragen.

Naast de begeleidde uren speciaal voor uw doelgroep kunt u met dit abonnement ook 24 uur per dag, 6 dagen in de week onbeperkt vrij trainen, op elk moment van de dag, wanneer en hoeveel het u uitkomt. Inclusief eenmalige BY SHARON uitgebreide intake (t.w.v. € 15,00) en één persoonlijk trainingsschema (t.w.v. € 30,00). U krijgt instructie over de apparatuur in de fitnessruimte en de BY SHARON-app. U heeft keuze uit een proefmaand, een half jaar abonnement of een jaar abonnement. Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Wij helpen u graag! Maak via de email (sporten@bysharonfitness.nl) of telefonisch (0182 – 244 255) een afspraak.

Small Group Training

Je traint in een groep van maximaal 8 personen, met de persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. In 60 minuten heb jij je hele lichaam getraind. De trainer focust op je houding en techniek en pusht je om het maximale uit je training te halen. Deze Small Group Training biedt een combinatie van kracht en conditietraining voor elk trainingsniveau! Elke training start met een warming-up en eindigt met een cooling down.

Waarom trainen in een groep?

 • omdat je ongemotiveerd bent en wel een stok achter de deur kunt gebruiken
 • omdat je echt fitter en sterker wil worden en een geschikte sport zoekt
 • omdat je regelmatig zelf fitnest maar je lichaam niet voldoende verandert
 • omdat je kennis mist over geschikte oefeningen
 • omdat samen trainen motiveert en helpt bij het creëren en vasthouden van een trainritme
 • omdat je graag binnen traint

Personal Training

Wil je een aantal keer personal training om een goede start te maken of werkt het voor jou gewoon beter om onder persoonlijke begeleiding te trainen? Wat je trainbehoefte ook is, de Personal Training (PT) sessies BY SHARON worden altijd afgestemd op jouw lichaam en doel. Tijdens een uitgebreide Personal Training intake doen we een lichaams- en beweeganalyse en geven we op basis van je mogelijkheden en doel een passend advies. De PT sessies zijn 45 minuten Personal Training sessies.

Omdat personal training maatwerk is start je altijd met een Personal Training intake, zo leren we jouw doelen, lichaam en beweegmogelijkheden goed kennen en kan er een realistisch train- en voedingsadvies gegeven worden. Een Personal Training intake kun je zien als een uitgebreide kennismaking met je lichaam, met Sharon en onze manier van werken. De PT intake duurt 60 minuten, vooraf wordt een vragenlijst toegestuurd die je thuis invult, de dag van de intake start je met een gesprek en lichaamsmeting, daarna ga je met de trainer de fitnessruimte in voor je beweeganalyse, dit is een fysieke training van 30 minuten. Na afloop praat je na en wordt je Personal Training plan van aanpak opgesteld.

Duo Personal Training

Wil je een aantal keer Personal Training om een goede start te maken of werkt het voor jou gewoon beter om onder persoonlijke begeleiding te trainen én wil je dit graag doen samen met iemand? Dan is Duo Personal Training wat voor jou! Samen met een door jou zelfgekozen trainingspartner train je onder begeleiding van een personal trainer. Wat je trainbehoefte ook is, de Duo Personal Training sessies BY SHARON worden altijd afgestemd op jouw lichaam en doel. Tijdens een uitgebreide DUO Personal Training intake doen we een lichaams- en beweeganalyse en geven we op basis van je mogelijkheden en doel een passend advies. De DUO Personal Training sessies zijn 45 minuten Personal Training sessies.

Omdat Duo Personal Training maatwerk is start je altijd met een Duo Personal Training intake, zo leren we jouw doelen, lichaam en beweegmogelijkheden goed kennen en kan er een realistisch train- en voedingsadvies gegeven worden. Een Duo Personal Training intake is een uitgebreide kennismaking met je lichaam, de personal trainer en onze manier van werken. De intake duurt 60 minuten, vooraf wordt een vragenlijst toegestuurd die je thuis invult, de dag van de intake start je met een gesprek en lichaamsmeting, daarna ga je met de trainer de fitnessruimte in voor je beweeganalyse, dit is een fysieke training van 30 minuten. Na afloop praat je na en wordt jou plan van aanpak opgesteld.

Bootcamp Waddinxveen

Bootcamp is een groepstraining in de buitenlucht met conditie- en krachtoefeningen. Sport je graag in groepsverband? En houd je van variatie in je sportoefeningen? Dan is Bootcamp iets voor jou! Bootcamp is een trainingsmethode waarmee jij je spieren flink versterkt. En weet je wat zo fijn is? Je hoeft het niet alleen te doen! Samen met de andere groepsleden loop je hard, doe je intervaltraining en verschillende fitnessoefeningen. Bij Bootcamp maak je vaak gebruik van obstakels in de omgeving, zoals bankjes, stoepranden, boomstronken of hekken. De bootcamptrainingen zijn erg afwisselend.

Nu je weet wat je kan verwachten van Bootcamp, ben je bijna klaar om te starten. Het enige wat je nog nodig hebt is de perfecte bootcamp outfit. We helpen je op jouw perfecte bootcamp-outfit te scoren met deze checklist!

 • Wind/waterdicht hardloopjack
 • Ademend en zweet afvoerend t-shirt korte en/of lange mouw (afhankelijk van het weer)
 • Hardlooptight of hardloopshort (afhankelijk van het weer)
 • Handschoenen
 • Hardloopschoenen

Locatie maandagavond:
In de zomer: Burgemeester Warnaarplantsoen – Waddinxveen
In de winter: Marktstraat – Waddinxveen

Locatie woensdagavond:
Staringlaan 16 E – Waddinxveen

BY SHARON App

Om het je makkelijker te maken hebben wij de persoonlijke BY SHARON app ontwikkeld. Deze biedt het volgende:

 • Persoonlijke ontwikkelingsregistratie
 • Voedingsdagboek
 • Trainingsresultaten
 • Trainingsoefeningen
 • Persoonlijk rooster
 • Persoonlijke administratie
 • Toegang tot onze online community
 • Webshop
0+
Je bent welkom om bij ons te trainen vanaf 21 jaar.
0m2
Een kleinschalige sportschool.
0min.
Je hele lichaam effectief getraind in 45 minuten.
0/6
geopend. Zelfstandig trainen wanneer jou dat uitkomt.

Bekijk ook ons voedingsaanbod.

Bekijk ook ons voedingsaanbod.