Professionele begeleiding Persoonlijke aandacht

KOM VERDER MET VOEDING

Een voedingsplan met onze FOOD-app

Een gezonde levensstijl is niet alleen afhankelijk van sport (20%), maar voor het grootste deel van de voeding (80%) die je tot je neemt en zeker ook van de juiste mindset (100%). Wanneer je één van deze factoren negeert wordt het heel lastig om een gezonde leefstijl te behouden. Daarom biedt BY SHARON naast ons sportaanbod ook begeleiding op voedingsgebied.

Of je nu wil afvallen, op gewicht wil blijven of spiermassa wilt aankomen: wij hebben een voedingsplan voor jou. Door het gebruiken van deze Foodapp kom je er al snel achter wat je wel en niet zou moeten eten door nieuwe inzichten in je dagelijkse voedingspatroon. De app, voor zowel Android als iPhone, heeft meer dan 160.000 recepten, een maaltijdplanner en instructies over hoe je keukenapparaten gebruikt. Je kunt recepten opslaan en de ingrediënten dan meteen aan een boodschappenlijstje toevoegen. Ook kun je recepten en tips van bekende ‘food creators’ volgen.

10-daagse challenges

Doe mee aan onze 10 daagse challenges op het gebied van voeding, sport én mindset.

  • Coaching
  • Dagelijkse korte workouts
  • Werken aan een gezonde leefstijl
  • Inspiratie en community
  • Gezonde en lekker recepten
  • In 10 dagen fitter!

Met wisselende thema’s per seizoen en steeds vernieuwende programma’s. Vraag meer informatie op wat deze 10 daagse challenges in houden en hoe dit afgestemd kan worden op jouw doelen. Contact Sharon telefonisch, per mail of neem contact op via het contactformulier.

Resultaten liegen niet:

Bekijk ook ons Fitness & Bootcamp aanbod.

Bekijk ook ons Fitness & Bootcamp aanbod.