ROOSTER GROEP TRAININGEN 

Wil je gratis een groepsles meedoen? Stuur een mail naar sporten@bysharonfitness.nl en geef aan voor welke les jij je wilt inschrijven.

Ook trainen onder professionele begeleiding in een kleinschalige sportschool in Waddinxveen? Meld je vandaag nog aan als lid!

  • Ik heb een super goede ervaring met de bootcamp lessen. De sfeer is erg goed en gezellig. Iedereen kan op z’n eigen tempo meedoen, maar wordt wel uitgedaagd om steeds een stapje verder te gaan en zo het beste uit zichzelf te halen. Juist omdat je het niet alleen doet sleep je elkaar erdoor! Ook door de deskundige begeleiding, die helpt waar nodig en ook stimuleert ben ik van een grijze thuiszit muis een sportieve bootcamp deelnemer geworden. Ook de voedingsprogramma’s die er aan geboden worden hebben ervoor gezorgd dat ik veel beter in m’n energie zit, ook nog eens de nodige kilo’s ben kwijtgeraakt en geleerd heb beter voor mezelf te zorgen. Wat wil je nog meer!? Door dit alles ga ik met plezier naar de afwisselende lessen en kom ik er steeds weer super voldaan van terug!

    Hillegonda Slappendel – 41 jaar, moeder van 5 kinderen

Wil je ook een review achter laten?